Preskoči na vsebino

Dostava

DOBAVNI ROK

Večino proizvodov, ki so objavljeni v spletni trgovini mmn.si in jih posamezni trgovec ima na zalogi, mora po prejetem naročilu dobavili najkasneje v roku za dostavo, ki je naveden ob artiklu na spletni strani. To je običajno 3-10 dni, odvisno od izbranega načina plačila oz. tudi od dostavne službe, na kar nimamo vpliva.

Mmn.si si pridržuje pravico do podaljšanja dobavnega roka v primeru višje sile (t.j. požar, potres, poplave, vojne, virusnega stanja, stavke, neurja, prometni zastoji, državni ukrepi, drugi nepredvidljivi dogodki), ki lahko dobavo naročenega blaga bistveno otežijo ali onemogočijo dostavo. Posamezni trgovec je ob nastanku ali prenehanju višje sile nemudoma dolžno obvestiti stranko in se dogovoriti za nov termin dostave.

PREVZEM IN DOSTAVA BLAGA

Kupcem omogočamo dostavo blaga preko ponudnikov paketne distribucije, s katerimi imamo podpisano pogodbo in sodelujejo s mmn.si.

Ti blago dostavijo do kupca v vse kraje Slovenije. Nosilec stroškov dostave je kupec, razen v primeru brezplačne dostave, ki se posebej definira v splošnih pogojih. Upravljalec spletne strani ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljavca (paketne distribucije).

POŠKODBE PRI TRANSPORTU

Kupec je pri prevzemu pošiljke dolžan pregledati njeno vsebino. S podpisom dobavnice ta namreč potrjuje količino in vrsto prevzetega blaga, kajti kasnejših reklamacij glede količine in vrste blaga ne upoštevamo. V primeru poškodbe pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelke) reklamirati pri dostavljavcu, kateri je obvezan rešiti reklamacijo na svoje stroške v primeru, da se mu dokaže odgovornost. O poškodbi pošiljke kupec  obvesti tudi trgovca, ki mu je blago dostavil.


CENIK DOSTAVE

TEŽA POŠILJKE CENA DOSTAVE
do 2 kg 3.99 €
2 - 5 kg 5.99 €
5 - 10 kg 11.99 €
10 - 20 kg 21.99 €
20 - 50 kg 31.99 €
50+ kg 99.00 €